Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelua alan ammattilaisilta

Toteutamme ammattitaidolla kodin sähkösuunnitelmat ympäri Suomen. Täydellinen sähkösuunnitelma sisältyy oletuksena aina älykotiratkaisuihin, mutta teemme myös ns. perinteisiä sähkösuunnitelmia. Meiltä löytyy vankka ammattitaito ja pitkä kokemus sähkösuunnittelusta mm: KNX, Loxone, HOUM ja ABB:n Free@Homejärjestelmillä. Älykodin sähkösuunnittelu tehdään aina asiakkaan toiveet huomioiden.

Yrityksemme on virallinen KNX- partner mikä takaa, että tekemämme sähkösuunnitelmat ovat KNX-standardin mukaiset. Teemme KNX- suunnitelmat aina laadukkailla KNX- komponenteilla.

Panostamme asiakasystävällisyyteen ja mietimme sähkösuunnittelun ratkaisut loppukäyttäjän kannalta. Asiakas otetaan aina mukaan sähkösuunnittelun prosessiin; näin saadaan käyttäjän toiveet ja ajatukset parhaiten esille. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@alykotikauppa.fi

Meiltä saat laadukkaat sähkösuunnitelmat kotiisi. Suunnitelmamme ovat standardienmukaiset ja suunnittelijoidemme pitkän asennuskokemuksen myötä myös asentajaystävälliset. Oikein tehdyt sähkösuunnitelmat nopeuttavat myös sähköurakointia!

Ota yhteyttä | Pyydä tarjous