Smarthome by EKE

Smarthome by EKE

Älykotikauppa.fi huolehtii Smarthome by EKE (aiemmin EBTS) asiakkaiden teknisestä neuvontapalvelusta, vikaselvityksistä, varaosamyynnistä sekä takuun alaisten laitteiden korjaamisesta 18.5.2018 alkaen. Smarthome by EKE järjestelmän valmistus on lopetettu ja uusia järjestelmiä ei enää tehdä. Olemassa olevien järjestelmien ylläpidossa EKE-yhtiöt luottavat Älykotikaupan ammattitaitoon ja toimintavalmiuteen, jolla pyritään takaamaan asiakkaalle mahdollisimman laadukas huoltopalvelu.

Ongelmatilanteissa pyydämme asiakkaita edelleen ottamaan ensisijaisesti yhteyttä järjestelmän asentaneeseen sähköasennusliikkeeseen. Muissa tapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Älykotikauppa.fi -palveluun sähköpostitse osoitteeseen ekesmarthome@alykotikauppa.fi . Aiemmin käytetty tukipalvelun sähköposti tuki.smarthome@eke.fi on myös käytössä ja ohjautuu edellä mainittuun osoitteeseen.

Puhelinpalvelu on maksuton toimistoaikoina 8-16, mutta toimistoaikojen ulkopuolella puhelinpalvelusta veloitetaan 29 eur alkavalta 30 minuutilta. Puhelinpalvelussa ei ole jatkuvaa päivystystä, mutta soittoihin vastataan mahdollisuuksien mukaan heti tai vaihtoehtoisesti asiakkaalle soitetaan takaisin niin pian kuin mahdollista.

Asennushinnasto Smarthome by EKE kohteille

Automaatio asennustyö                    65€/h

Järjestelmän konfigurointityö          85€/h

Matkatunti                                           45€/h (Jokaiselta alkavalta tunnilta, minimi veloitus 1h)

Kilometrikorvaus                                0,75€/Km

Hinnat sisältävät Alv.24%

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8-16. Ota yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla ekesmarthome@alykotikauppa.fi .