Älykotikauppa.fi

Älykotikauppa.fi on vuonna 2016 perustettu verkkokauppa, joka myy älykoti tuotteita sekä näihin liittyvää suunnittelua. Verkkokaupan takana on yhtiö Wellness Engineering Oy (2563375-2). Wellness Engineering Oy on puolestaan perustettu vuonna 2013. Yhtiö on erikoistunut täysin Älykotien kehittämiseen ja älykoteihin liittyvien palveluiden kehittämiseen. Tarkoituksena on mahdollistaa kuluttajalle helppo, nopea ja yksinkertainen tapa tilata kattava sähkösuunnittelu ja tarvikkeet kodin älykkääseen ohjaamiseen. Yhtiön omistajilla on pitkä historia kiinteistöautomaation, sähköasennuksen sekä suunnittelun parissa. Verkkokauppa pohjautuu meidän vahvaan tietotaitoon sekä käytännössä testattuihin toimiviin ratkaisuihin. Emme tietenkään halua aina vain käyttää tunnettuja toimintatapoja vaan testaamme jatkuvasti uusia tuotteita. Tuomme myös jatkuvasti uusia laadukkaita tuotteita verkkokauppaamme. Haluamme tarjota teille kuluttajat sekä ammattilaiset useita erilaisia vaihtoehtoja ja autamme valitsemaan kohteeseen soveltuvan järjestelmän.

 

Huomattuamme kenttätyössä, että kuluttajien sekä ammattilaisten on ollut vaikeaa löytää automaatiojärjestelmiin toimivia ratkaisuja, päätimme perustaa Älykotikauppa.fi. Olemme tehneet käytännöntyössä paljon testausta esim. valaistuksen, virtalähteiden, lämmityksen sekä eri ohjausprotokollien suhteen. Olemme löytäneet sieltä huiman määrän erilaisia ratkaisuja ja päätimme aloittaa tämän tiedon jakamisen verkkokaupan muodossa.


Kodinohjausjärjestelmä soveltuu ja mukautuu kaikkiin elämäntilanteisiin. Suunnittelemme älykodin aina käyttäjän tarpeet huomioiden, hyödyntäen suunnittelijoidemme ammattitaitoa. Älykotiratkaisut ovat räätälöitävissä budjetin ja toiveiden mukaan. Älykotimme ovatkin aina käyttäjänsä näköisiä - eivätkä suunnittelijansa.