SÄHKÖSUUNNITTELU ALAN AMMATTILAISILTA

Toteutamme ammattitaidolla kodin sähkösuunnitelmat ympäri Suomen. Täydellinen sähkösuunnitelma sisältyy oletuksena aina älykotiratkaisuihin, mutta teemme myös ns. perinteisiä sähkösuunnitelmia. Meiltä löytyy vankka ammattitaito ja pitkä kokemus sähkösuunnittelusta mm: KNX, Loxone, HOUM ja ABB:n Free@Homejärjestelmillä. Älykodin sähkösuunnittelu tehdään aina asiakkaan toiveet huomioiden.

Yrityksemme on virallinen KNX- partner mikä takaa, että tekemämme sähkösuunnitelmat ovat KNX-standardin mukaiset. Teemme KNX- suunnitelmat aina laadukkailla KNX- komponenteilla.

Panostamme asiakasystävällisyyteen ja mietimme sähkösuunnittelun ratkaisut loppukäyttäjän kannalta. Asiakas otetaan aina mukaan sähkösuunnittelun prosessiin; näin saadaan käyttäjän toiveet ja ajatukset parhaiten esille. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@alykotikauppa.fi

Meiltä saat laadukkaat sähkösuunnitelmat kotiisi. Suunnitelmamme ovat standardienmukaiset ja suunnittelijoidemme pitkän asennuskokemuksen myötä myös asentajaystävälliset. Oikein tehdyt sähkösuunnitelmat nopeuttavat myös sähköurakointia!

 

Pyydätarjous palveluistamme


puh. 040 648 5860

asiakaspalvelu@alykotikauppa.fi

Käyntiosoite: Verkkosaarenkatu 5, 00580 Helsinki

Varmistathan, että olemme paikalla ennen vierailua.